Nova kolekcija zaštitnih radnih rukavica ORKA

22. siječanj 2016


Poštovani kupci,

 

predstavljamo Vam našu novu kolekciju zaštitnih rukavica ORKA. Rukavice se temelje na udobnosti i fleksibilnosti. Garantiraju dobro prianjanje te prije svega brinu za Vašu sigurnost.

 

 

 

 Pogledajte izdvojenu kolekciju novih artikala radnih rukavica  ORKA >>

 

Novi proizvodi u kolekciji ORKA:

 

Zaštitne radne rukavice ORKA 36-01

 Ispunjavaju uvjete za fine mehaničke radove s standardima EN 388 4121, EN 420 i EN 14362-1. Otporne su na mehanička trošenja. Sa zaštitnim premazom samo na dlanovima, na kojima je zaštita od mehaničkih oštećenja najpotrebnija, omogućavaju prozračnost i fleksibilnost na stražnjoj strani. Vanjski sloj radnih rukavica izrađen je od nitrila, gusto tkanog bešavnog poliamida (15 niti / cm), koji u unutrašnjosti omogućava iznimnu udobnost. U zapešću imaju elastičan patent za bolje prianjanje ruci. Prikladne su za metaloprerađivačku i drvnu industriju, strojne obrade, montaža mehaničkih dijelova i mjernih pokazatelja, rezanje navoja, pakiranje, precizne radove i održavanje te mikromehaniku.

Zaštitne radne rukavice ORKA 37-01

 Za fine mehaničke radove, visoko otporne na mehanička trošenja te prate standarde EN 388 4121, EN 420 i EN 14362-1. Radne rukavice su vodoodbojne jer imaju zaštitni sloj na rukama i na taj način omogućuju optimalnu prozračnost na vanjskoj strani. Maksimalnu fleksibilnost radnih rukavica omogućuje poliuretan koji čini njihov vanjski sloj te gusto tkan bešavni poliamid (15 niti / cm) u unutrašnjosti. Elastičan patent u zapešću doprinosi boljem nošenju rukavica. Primjerene su za metaloprerađivačku i drvnu industriju, strojnu obradu, montažu mehaničkih dijelova i mjernih pokazatelja, rezanje navoja, pakiranje, precizne radove i održavanje te mikromehaniku. Rukavice ne sadrže AZO boje.

 

 

 

Zaštitne radne rukavice ORKA 38-01

Ispunjavaju uvjete za iznimno fine i precizne mehaničke radove na temelju standarda EN 388 2121, EN 420 i EN 14362-1. Prozračne su i fleksibilne na stražnjoj strani. Vanjski sloj radnih rukavica izrađen je od poliuretana a udobna unutrašnjost izrađena je od gusto tkanog bešavnog poliamida (18 niti / cm).

U zapešću imaju elastičan patent za bolje prilagođavanje ruci. Primjerene su za metaloprerađivačku i drvnu industriju, strojnu obradu, montažu mehaničkih dijelova i mjernih pokazatelja, rezanje navoja, pakiranje, precizne radove i održavanje te mikromehaniku. Rukavice ne sadrže AZO boje.

 

Zaštitne radne rukavice ORKA 21-01F

Sa standardima EN 388 0131, EN 420 i EN 14362-1 imaju širok spektar uporabe u industriji. S njima se mogu vrlo lako obavljati precizni radovi, mikromehanika, održavanje i pakiranje komponenti jer su i same rukavice fleksibilne i prozračne. Zbog elastičnog patenta u zapešću radovi se lakše odrađuju. Izrađene su iz gusto tkanog bešavnog poliamida (13 niti / cm) a prsti su prekriveni poliuretanom. Rukavice ne sadrže AZO boje.

 

 

 

 

 

Zaštitne radne rukavice ORKA 21-08

Imaju standarde EN 388 3121, EN 420 i EN 14362-1. Otporne su na mehaničku obradu i prate uzorak rukavica ORKA 21-01F. Kombinacija materijala poliuretana i gusto tkanog bešavnog poliestera 13 niti / cm) osigurava ugodnu i fleksibilnu uporabu. Radne rukavice je moguće upotrebljavati i s ’touch screen’ tehnologijom. Njihove jagodice prstiju djeluju i na zaslonu na dodir. To omogućava lakše upravljanje elektroničkim uređajima koji utječu i na način i kvalitetu rada.

 

 

 

 

Zaštitne radne rukavice ORKA ECO 24-00

Sa standardima EN 388 3131, EN 420 i EN 14362-1, osiguravaju odlično anatomsko prianjanje rucipreciznost pri finim radovima.  Fleksibilnost, prozračnost i otpornost na mehanička trošenja su njegove glavne značajke. Imaju elastičan patent u zapešću za lakše kretanje i nemaju AZO boja. Jednokratna su ekonomska rješenja jer su izrađene od poliuretana i gusto tkanog bešavnog poliestera (13 niti / cm). Neophodne su u metaloprerađivačkoj i drvnoj industriji, pri strojnoj obradi, montaži  mehaničkih dijelova i mjernih pokazatelja, rezanju navoja, pakiranju, preciznim radovima i održavanju te mikromehanici. Industrijsko pakiranje po 12 pari.

 

 

 

 

Zaštitne radne rukavice ORKA ECO 26-00

Prate standarde EN 388 3131, EN 420 i EN 14362-1 te predstavljaju dobra ekonomska rješenja. Izrađene su iz poliuretana i gusto tkanog poliestera (13 niti / cm). Imaju dobro prianjanje i ne sadrže AZO boje. Elastičan patent u zapešću i prozračnost na vanjskoj strani su pogodni za rukovanje s sitnim dijelovima. Također se upotrebljavaju za poslove održavanja, mikromehaniku i pakiranje. Otporne su na habanje te pogodne za rad s drvetom i metalom, za rezanje navoja i sastavljanje mehaničkih dijelova. Industrijsko pakiranje po 12 pari.

 

 

 

 

Zaštitne radne rukavice ORKA 31-03

Sa standardima EN 388 3121, EN 420 i EN 14362-1 su pravi izbor za uporabu u metalnoj industriji, šumarstvu, graditeljstvu i proizvodnji alatnih strojeva i miniranja obojenih ruda jer su otporne na mehanička trošenja. Radne rukavice su napravljene od gusto tkanog bešavnog poliamida (13 niti/ cm) a sva površina vanjskog dijela rukavice je premazana s nitrilom otpornim na ulja.

 

 

 

Zaštitne radne rukavice ORKA 31-04

Imaju standarde EN 388 4131, EN 420 i EN 14362-1. Izrađene su  od gusto tkanog bešavnog poliamida (13 niti / cm) te su visoko otporne na mehaničku obradu. ¾  vanjske površine rukavice je premazano s nitrilom otpornim na ulje. Osiguravaju visok nivo udobnosti te fleksibilnosti. Primjerene su za uporabu u metalnoj industriji, šumarstvu, graditeljstvu i proizvodnji alatnih strojeva i miniranja obojenih ruda.

 

 

 

Zadnje objave

Prilagođeno radno vrijeme poslovnice u Garden Mallu u petak 01.12.2023

 
Popis radnog vremena objavljujemo u nastavku.
Hvala na razumijevanju.
ZAVAS tim

 

Helly Hansen Lifa Merino radna pododjeća

Helly Hansen LIFA radna pododjeća pruža izolaciju i upravljanje vlagom sa 100% LIFA vlaknima. LIFA je ultra lagana...

Zaštitite se od hladnoće jaknom Helly Hansen Haag/Manchester!

 
Zajedno, Haag/Manchester jakna i Red Lake podstava predstavljaju popularnu i praktičnu kombinaciju koja se može...

Velika promotivna ponuda BUNDI, ZIMSKIH JAKNI i TERMOFLISEVA u Studenom!

 
 
U velikoj promotivnoj ponudi radnih jakni, zimskih jakni i termoflisa pripremili smo izbor Helly Hansen modela među kojima možete...

Radna obuća za hladne i vlažne dane!

Temperature padaju i bliži se zima.
Jesu li vaši zaposlenici adekvatno zaštiteni od hladnoće i kiše?

Potpora kupcima

POTPORA ZA WEB SHOP

t: +385 1 2925 000

e: trgovina.zgm@zavas.com

ZAVAS WESTGATE

Ponedjeljak - Nedjelja:

10:00 - 21:00

e: trgovina.wgz@zavas.com
t: +385 1 335 8870

ZAVAS SUPERNOVA GARDEN MALL

Ponedjeljak - Subota:

9:00 - 17:00

Nedjelja: 9:00 - 15:00

e: trgovina.zgm@zavas.com

t: +385 1 2925 000

Pronađite trgovinu

Katalozi

Katalozi

Legenda

Povoljni popusti za veće kupovine.

Popusti vrijede za redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju.

RADNE CIPELENiske radne cipelePoluvisoke radne cipeleVisoke radne cipeleSandale za radPapuče i klompe za radČizmePribor za zaštitnu obuću

RADNA ODJEĆARadna odjećaSezonska radna odjećaZaštitna radna odjećaDodaci radnoj odjećiMedicinska odjećaOdjeća za ugostiteljstvo i turizamHACCP radna odjeća

ZAŠTITNE RUKAVICERukavice za meke mehaničke radoveRukavice za grube mehaničke radoveRukavice za protureznu zaštituKožne i tehničke rukavice za mehaničku zaštituRukavice za zaštitu od minimalnog rizikaTemperaturno otporne zaštitne rukaviceVarilačke rukaviceRukavice za zaštitu od hladnoćeRukavice za zaštitu od vibracijaRukavice za jednokratnu upotrebuRukavice za zaštitu od neagresivnih tekućinaRukavice za prehrambenu industrijuRukavice za zaštitu od kemikalijaRukavice za zaštitu od strujeDodaci za zaštitu ruku

ZAŠTITA GLAVEZaštita oči i licaZaštita disanjaZaštita sluhaZaštita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsSpremnici za transport i skladištenja

SIGURAN RAD NA VISINIOsobna zaštitna opremaLjestveRadne skele

Košarica je prazna
SloHrv