Zamijenite vašu staru kacigu bilo koje marke za novu KASK i iskoristite 20% popusta

4. rujan 2020


Nudimo vam 20% popusta pri zamjeni vaše stare kacige bilo koje marke za novu KASK


Vašu staru kacigu donesite u našu trgovinu i priznat ćemo vam 20% popusta koji vrijedi na svu ponudu opreme za zaštiru glave KASK.

Akcija vrijedi u fizičkim trgovinama ZAVAS.

KASK

Poslanstvo robne marke KASK je kontinuirani razvoj visokokvalitetnih proizvoda i održavanje savršene ravnoteže između tehnološke izvrsnosti, funkcionalnosti, sigurnosti i privlačnog dizajna.

Neprekidnim osvajanjem novih tržišta, KASK je danas među najvažnijim robnim markama u profesionalnom i sportskom svijetu jer održava visoke sigurnosne standarde kako bi osigurao vrhunske kacige koje pružaju najbolju zaštitu za korisnika. Zaštitne kacige KASK dostupne su u više od 60 zemalja širom svijeta.

Tvrtka KASK sa sjedištem u Italiji specijalizirana je za razvoj, dizajn i proizvodnju zaštitnih kaciga najviše kvalitete. Kacige KASK na čelu su u svim područjima uporabe: biciklizam, skijanje, turno skijanje, planinarenje, penjanje, spašavanje i zaštita na radu.

Svi KASK proizvodi proizvedeni su u Italiji i prošli su najstrože testove sigurnosti i kvalitete KASK-ove Udobnosti sigurnosti i dizajna, što je međunarodno priznato nagradama »iF Design Award« i »Red Dot Award« 2016. godine.
 


ZENITH – NOVA KACIGA


Zenith je zaštitna kaciga, odnosno komplet za zaštitu glave.
 

Dizajnirana i proizvedena u Italiji, razvijena je kako bi pružila najviše standarde sigurnosti koji nude najviši stupanj udobnosti i svestranosti, a obogaćena je dodirom talijanskog dizajna tvrtke KASK. Kaciga pruža izvrsno prianjanje, visoku prozračnost i stabilnost. Sve dodatke možete jednostavno namjestiti i zamijeniti sustavom Easy Click, inovativnim integriranim sustavom za montažu.

Na taj način kaciga Zenith pruža doista jedinstvenu prilagodljivost potrebama radnika.
 

Zaštitna kaciga Zenith pokriva široki asortiman proizvoda za zaštitu glave koji je dostupan s različitim certificiranim standardima, uključujući zaštitu od opasnosti od struje.

Zaštitna kaciga Zenith dobitnica je nagrada iF Design Award i Red Dot Design Award. Ova postignuća podupiru poslanstvo tvrtke KASK za razvoj i proizvodnju sportskih te zaštitnih kaciga najviše razine udobnosti, kvalitete i dizajna.
 


KACIGA ZENITH - SAVRŠENA PRILAGODLJIVOST


Kaciga Zenith osigurava izuzetno prianjanje, visoku prozračnost i stabilnost, kao i inovativni sustav brzog pričvršćivanja za jedinstvenu prilagodljivost potrebama radnika. Sve dodatke za zaštitu lica možete jednostavno postaviti i zamijeniti integriranim sustavom Easy Click.


 

 

 

Zadnje objave

Trgovina ZAVAS Westgate od 27. 4. 2021 privremeno radi po skraćenom radnom vremenu

 
Trgovina ZAVAS Westgate će od 27. 4. 2021 do daljnjeg raditi po skraćenom radnom vremenu od 10.  do 17. sati od ponedjeljka do...

Novo u ponudi: radna odjeća Planam Stretchline, elastična i fleksibilna

 
PLANAM STRETCHLINE


Elastična i fleksibilna radna odjeća

Radna odjeća iz nove kolekcije PLANAM Stretchline odličan je izbor za sve koji...

Želimo zaposliti SAVJETODAVNOG PRODAVAČA (Ž/M)

 
Uspješna smo i rastuća međunarodna tvrtka sa sjedištem u Sloveniji, specijalizirana za prodaju osobne zaštitne opreme koju zaposlenici...

-50% POPUSTA "STARO ZA NOVO" ZA KUPNJU POLUMASKE MOLDEX 7002

 Donesite nam svoju staru polumasku bilo koje marke i priznati ćemo vam popust od 50% pri kupnji polumasku Moldex 7002.

Posebna ponuda...

Nova radna odjeća Planam iz kolekcija Norit i Highline

 
Ponudu radne odjeće u ZAVAS-u proširili smo novim modelima odjeće Planam iz kolekcija Norit i Highline. Odjeća je dizajnirana prema...

Potpora kupcima

POTPORA ZA WEB SHOP

t: +385 1 2925 000

e: trgovina.zgm@zavas.com

ZAVAS WESTGATE

Ponedjeljak - Nedjelja:
10:00 - 21:00

e: trgovina.wgz@zavas.com
t: +385 1 335 8870

ZAVAS SUPERNOVA GARDEN MALL

Ponedjeljak - Nedjelja:

9.00 - 21.00

e: trgovina.zgm@zavas.com

t: +385 1 2925 000

Pronađite trgovinu

Katalozi

Katalozi

Legenda

Povoljni popusti za veće kupovine.

Popusti vrijede za redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju.

RADNE CIPELENiske radne cipelePoluvisoke radne cipeleVisoke radne cipeleSandale za radPapuče i klompe za radČizmePribor za zaštitnu obuću

RADNA ODJEĆARadna odjećaSezonska radna odjećaZaštitna radna odjećaDodaci radnoj odjećiMedicinska odjećaOdjeća za ugostiteljstvo i turizamHACCP radna odjeća

ZAŠTITNE RUKAVICERukavice za meke mehaničke radoveRukavice za grube mehaničke radoveRukavice za protureznu zaštituKožne i tehničke rukavice za mehaničku zaštituRukavice za zaštitu od minimalnog rizikaTemperaturno otporne zaštitne rukaviceVarilačke rukaviceRukavice za zaštitu od hladnoćeRukavice za zaštitu od vibracijaRukavice za jednokratnu upotrebuRukavice za zaštitu od neagresivnih tekućinaRukavice za prehrambenu industrijuRukavice za zaštitu od kemikalijaRukavice za zaštitu od strujeDodaci za zaštitu ruku

ZAŠTITA GLAVEZaštita oči i licaZaštita disanjaZaštita sluhaZaštita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsSpremnici za transport i skladištenja

SIGURAN RAD NA VISINIOsobna zaštitna opremaLjestveGrađevinsko dizaloRadne skele

Košarica je prazna
SloEngHrv