Zamijenite vašu staru kacigu bilo koje marke za novu KASK i iskoristite 20% popusta

4. rujan 2020


Nudimo vam 20% popusta pri zamjeni vaše stare kacige bilo koje marke za novu KASK


Vašu staru kacigu donesite u našu trgovinu i priznat ćemo vam 20% popusta koji vrijedi na svu ponudu opreme za zaštiru glave KASK.

Akcija vrijedi u fizičkim trgovinama ZAVAS.

KASK

Poslanstvo robne marke KASK je kontinuirani razvoj visokokvalitetnih proizvoda i održavanje savršene ravnoteže između tehnološke izvrsnosti, funkcionalnosti, sigurnosti i privlačnog dizajna.

Neprekidnim osvajanjem novih tržišta, KASK je danas među najvažnijim robnim markama u profesionalnom i sportskom svijetu jer održava visoke sigurnosne standarde kako bi osigurao vrhunske kacige koje pružaju najbolju zaštitu za korisnika. Zaštitne kacige KASK dostupne su u više od 60 zemalja širom svijeta.

Tvrtka KASK sa sjedištem u Italiji specijalizirana je za razvoj, dizajn i proizvodnju zaštitnih kaciga najviše kvalitete. Kacige KASK na čelu su u svim područjima uporabe: biciklizam, skijanje, turno skijanje, planinarenje, penjanje, spašavanje i zaštita na radu.

Svi KASK proizvodi proizvedeni su u Italiji i prošli su najstrože testove sigurnosti i kvalitete KASK-ove Udobnosti sigurnosti i dizajna, što je međunarodno priznato nagradama »iF Design Award« i »Red Dot Award« 2016. godine.
 


ZENITH – NOVA KACIGA


Zenith je zaštitna kaciga, odnosno komplet za zaštitu glave.
 

Dizajnirana i proizvedena u Italiji, razvijena je kako bi pružila najviše standarde sigurnosti koji nude najviši stupanj udobnosti i svestranosti, a obogaćena je dodirom talijanskog dizajna tvrtke KASK. Kaciga pruža izvrsno prianjanje, visoku prozračnost i stabilnost. Sve dodatke možete jednostavno namjestiti i zamijeniti sustavom Easy Click, inovativnim integriranim sustavom za montažu.

Na taj način kaciga Zenith pruža doista jedinstvenu prilagodljivost potrebama radnika.
 

Zaštitna kaciga Zenith pokriva široki asortiman proizvoda za zaštitu glave koji je dostupan s različitim certificiranim standardima, uključujući zaštitu od opasnosti od struje.

Zaštitna kaciga Zenith dobitnica je nagrada iF Design Award i Red Dot Design Award. Ova postignuća podupiru poslanstvo tvrtke KASK za razvoj i proizvodnju sportskih te zaštitnih kaciga najviše razine udobnosti, kvalitete i dizajna.
 


KACIGA ZENITH - SAVRŠENA PRILAGODLJIVOST


Kaciga Zenith osigurava izuzetno prianjanje, visoku prozračnost i stabilnost, kao i inovativni sustav brzog pričvršćivanja za jedinstvenu prilagodljivost potrebama radnika. Sve dodatke za zaštitu lica možete jednostavno postaviti i zamijeniti integriranim sustavom Easy Click.


 

 

 

Zadnje objave

Kupon za 25% popusta na 1 artikl po vašem izboru

Kupon za 25% popusta na 1 artikl po vašem izboru

NOVO U PONUDI: JSP EVO 2 industrijska zaštitna kaciga

 

JSP EVO 2 industrijska zaštitna kaciga

Osnovna svojstva


Ekonomičan izbor
Dostupno u bijeloj (šifra 126040), žutoj (126041),...

JSP kacige i dodaci - inovativni proizvodi za zaštitu glave

JSP je engleska tvrtka s više od 50 godina tradicije osnovana 1964. JSP je međunarodno priznat kao jedan od vodećih proizvođača inovativne...

Nova trgovina ZAVAS u centru Supernova Garden Mall u Zagrebu

Tvrtka ZAVAS je u ponedjeljak, 14. 9. 2020, otvorila novu svoju drugu trgovinu u Hrvatskoj.

Nova trgovina Zavas nalazi se u prvom katu centra...

Uskoro ZAVAS trgovina u centru Supernova Garden Mall u Zagrebu

 
U skladu s našom težnjom da smo što bliže kupcu i s ciljem da kvalitetno, pouzdano i brzo zadovoljimo potrebe kupaca i korisnika osobne...

Potpora kupcima

RADNO VRIJEME TRGOVINE U WESTGATE-u

Ponedjeljak - Nedjelja:
10:00 - 21:00

 

e: trgovina.wgz@zavas.com
t: +385 1 335 8870
f: +385 1 335 8875

     

Pronađite trgovinu

Katalozi

Katalozi

Legenda

Povoljni popusti za veće kupovine.

Popusti vrijede za redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju.

RADNE CIPELENiske radne cipelePoluvisoke radne cipeleVisoke radne cipeleSandale za radPapuče i klompe za radČizmePribor za zaštitnu obuću

RADNA ODJEĆARadna odjećaSezonska radna odjećaZaštitna radna odjećaDodaci radnoj odjećiMedicinska odjećaOdjeća za ugostiteljstvo i turizamHACCP radna odjeća

ZAŠTITNE RUKAVICERukavice za meke mehaničke radoveRukavice za grube mehaničke radoveRukavice za protureznu zaštituKožne i tehničke rukavice za mehaničku zaštituRukavice za zaštitu od minimalnog rizikaTemperaturno otporne zaštitne rukaviceVarilačke rukaviceRukavice za zaštitu od hladnoćeRukavice za zaštitu od vibracijaRukavice za jednokratnu upotrebuRukavice za zaštitu od neagresivnih tekućinaRukavice za prehrambenu industrijuRukavice za zaštitu od kemikalijaRukavice za zaštitu od strujeDodaci za zaštitu ruku

ZAŠTITA GLAVEZaštita oči i licaZaštita disanjaZaštita sluhaZaštita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsSpremnici za transport i skladištenja

SIGURAN RAD NA VISINIOsobna zaštitna opremaLjestveGrađevinsko dizaloRadne skele

Košarica je prazna
SloEngHrv