Dostava robe


Dostava robe

Tvrtka Zavas će unutar transportnih rokova pripremiti robu prema potvrdi narudžbe, dostaviti na odabranu adresu za isporuku te o tome obavijestiti kupca putem e-maila. U e-mailu, davatelj će obavijestiti kupca o politici povrata robe te će pružiti informacije o kontaktnim osobama u slučaju da isporuka kasni ili u slučaju da kupac želi podnijeti prigovor.

Ukoliko određenih proizvoda, u trenutku potvrde narudžbe nema u zalihama na skladištu i ako je isporuka djelomična, popis otvorenih stavki s rokom isporuke biti će priložena robi i otpremnici.

O pošiljci, u slučaju poštanske dostave na adresu, o pripremljenoj pošiljci za preuzimanje u skladištu, odnosno pripremljenoj pošiljci za preuzimanje u maloprodajnom centru Zavas će korisnik biti obaviješten putem elektronske pošte. Osobno preuzimanje može se izvršiti s potvrdom naružbe koju dobijete putem e-maila nakon verifikacije narudžbe i uz identifikacijski dokument.

Osobno preuzimanje – Westgate: Kupac može preuzeti naručenu robu osobno u maloprodajno-savjetovališnom centru ZAVAS, shopping centar Westgate, Jablanovec, 10298 Donja Bistra, ulaz 4, I kat. Pošiljka u trgovini biti će spremna jedan do dva dana nakon otpreme rokova navedenih u potvrdi narudžbe.

Dostava putem pošte:  roba će biti isporučena kupcu na odabranu adresu putem dostavne službe. Ukoliko kupac, na svom profilu ima uneseno nekoliko adresa, može odabrati jednu od navedenih ili može dodati novu željenu adresu za isporuku robe. Proizvodi koji su u trenutku potvrde narudžbe u skladištu, biti će isporučene isti radni dan (u primjeru zaprimljene uplate/izvršene narudžbe, radnim danom do 12h), ili sljedeći radni dan. Od dostavne službe očekuje se da pošiljku dostave sljedeći radni dan.

 

 

 

 

 

Potpora kupcima

POTPORA ZA WEB SHOP

t: +385 1 2925 000

e: trgovina.zgm@zavas.com

ZAVAS WESTGATE

Ponedjeljak - Nedjelja:

10:00 - 21:00

e: trgovina.wgz@zavas.com
t: +385 1 335 8870

ZAVAS SUPERNOVA GARDEN MALL

Ponedjeljak - Subota:

9:00 - 17:00

Nedjelja: 9:00 - 15:00

e: trgovina.zgm@zavas.com

t: +385 1 2925 000

Pronađite trgovinu

Katalozi

Katalozi

Legenda

Povoljni popusti za veće kupovine.

Popusti vrijede za redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju.

RADNE CIPELENiske radne cipelePoluvisoke radne cipeleVisoke radne cipeleSandale za radPapuče i klompe za radČizmePribor za zaštitnu obuću

RADNA ODJEĆARadna odjećaSezonska radna odjećaZaštitna radna odjećaDodaci radnoj odjećiMedicinska odjećaOdjeća za ugostiteljstvo i turizamHACCP radna odjeća

ZAŠTITNE RUKAVICERukavice za meke mehaničke radoveRukavice za grube mehaničke radoveRukavice za protureznu zaštituKožne i tehničke rukavice za mehaničku zaštituRukavice za zaštitu od minimalnog rizikaTemperaturno otporne zaštitne rukaviceVarilačke rukaviceRukavice za zaštitu od hladnoćeRukavice za zaštitu od vibracijaRukavice za jednokratnu upotrebuRukavice za zaštitu od neagresivnih tekućinaRukavice za prehrambenu industrijuRukavice za zaštitu od kemikalijaRukavice za zaštitu od strujeDodaci za zaštitu ruku

ZAŠTITA GLAVEZaštita oči i licaZaštita disanjaZaštita sluhaZaštita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsSpremnici za transport i skladištenja

SIGURAN RAD NA VISINIOsobna zaštitna opremaLjestveRadne skele

Košarica je prazna
SloHrv