NOVO U PONUDI ZAVAS: zaštitna obuća GIASCO

27. rujan 2021


 

Tvrtka GIASO kombinira raznolikost i veliki entuzijazam u proizvodnji zaštitne obuće. Prisutna je na nacionalnom i međunarodnom tržištu, jer robna marka "Made in Italy" nudi certificirane proizvode za zaštitu i dobrobit stopala. Cilj tvrtke GIASCO je ponuditi udobnu i tehnološki zaštitnu obuću, štiteći tako radnike od opasnosti u raznim radnim situacijama i osiguravajući potpunu sigurnost.

GIASCO donosi na područje zaštitne obuće mnoge tehnloške inovacije.

3D je revolucionarna patentirana tehnologija koja nudi jedinstvenu cipelu s tri različita sloja brizganog poliuretana. Vanjski sloj s tvrdom smjesom osigurava maksimalnu izdržljivost pri površinskom kontaktu i izvrsna protuklizna svojstva SRC-a.
Srednji sloj s mekšom smjesom pruža udobnost tijekom hodanja.  Gornji sloj potplata osigurava bolju stabilnost stopala. Tri gustoće i kombinacija tri boje posebne su značajke generacije cipela 3D.

ZERO ABRASION: tehnologija Zero Abrasion je koža presvučena višeslojnim poliuretanom, koja pruža potpunu zaštitu gornjeg dijela od ogrebotina i oguljotina.
Ova je koža izuzetno otporna na vodu i ulja i pogodna je za one koji vole nositi čiste i lijepe cipele i nakon višemjesečne upotrebe.

3Hybrid revolucionarna je linija zaštitne obuće Giasco, koja pruža maksimalno ublažavanje energije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu potplata.

Linija zaštitne obuće 3Hybrid spada u generaciju 3D obuće Giasco. Cipele su opremljene potplatima izrađenim od tri različi¬ta sloja različite gustoće. Svaki se sloj specijalizirao za pružanje maksimalne udobnosti i stabilnosti protiv proklizavanja stopala. Cijela linija zaštitne obuće također je opremljena stabiliza¬cijskim uloškom, koji pruža dodatnu potporu za stopala na svakom koraku.

Hard Rock Dielectric posebna je linija zaštitne obuće namijenjena osobama koje rade s električnim kabelima i izloženije su riziku od električnog udara. To je moguće zbog gumene smjese cipele koja pruža izolaciju. Zbog specifičnih materijala, obuća je dobila tri važna certifikata: kanadski (C.S.A. Z195-14) i američki (ASTM 2413-11) za električni otpor do 20.000 V tijekom 1 minute i europski za električni otpor veći od 1000 MΩ.

Našu ponudu obuće GIASCO možete vidjeti na https://www.zavas.hr/proizvod/proizvodi-skupine/23346.html,

Zadnje objave

Radno vrijeme trgovina ZAVAS za vrijeme blagdana

 

 
Radno vrijeme naših trgovina za vrijeme blagdana je:
 
ZAVAS Westgate
24..12.2022: od 10:00 do 17:00
25.12.2022 i 26.12.2022:...

Prilagođeno radno vrijeme u petak, 10.06.2022

Hvala na razumijevanju.
 
Tim ZAVAS

Zaštita ruku od opasnosti koje predstavljaju kemikalije

 
Svake se godine potroše milijuni na medicinske i pravne troškove te kazne za neodgovarajuću zaštitu ruku na radu gdje dolazi do kontakta s...

Kratki vodič za odabir pojasa za siguran rad na visini

Sigurnosni pojasevi imaju različite standarde s obzirom na područje i svrhu upotrebe:
 
Sigurnosno-pozicijski pojas EN 358, EN 361...

Zaštitna obuća MONITOR s odličnim omjerom cijene in kvalitete

U razvoju obuće se MONITOR usredotočuje na sigurnost i potrebe korisnika i pruža izvrstan omjer cijene i kvalitete.

Temelj zaštitne obuće...

Potpora kupcima

POTPORA ZA WEB SHOP

t: +385 1 2925 000

e: trgovina.zgm@zavas.com

ZAVAS WESTGATE

Ponedjeljak - Nedjelja:

10:00 - 21:00

e: trgovina.wgz@zavas.com
t: +385 1 335 8870

ZAVAS SUPERNOVA GARDEN MALL

Ponedjeljak - Subota:

9:00 - 17:00

Nedjelja: 9:00 - 15:00

e: trgovina.zgm@zavas.com

t: +385 1 2925 000

Pronađite trgovinu

Katalozi

Katalozi

Legenda

Povoljni popusti za veće kupovine.

Popusti vrijede za redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju.

RADNE CIPELENiske radne cipelePoluvisoke radne cipeleVisoke radne cipeleSandale za radPapuče i klompe za radČizmePribor za zaštitnu obuću

RADNA ODJEĆARadna odjećaSezonska radna odjećaZaštitna radna odjećaDodaci radnoj odjećiMedicinska odjećaOdjeća za ugostiteljstvo i turizamHACCP radna odjeća

ZAŠTITNE RUKAVICERukavice za meke mehaničke radoveRukavice za grube mehaničke radoveRukavice za protureznu zaštituKožne i tehničke rukavice za mehaničku zaštituRukavice za zaštitu od minimalnog rizikaTemperaturno otporne zaštitne rukaviceVarilačke rukaviceRukavice za zaštitu od hladnoćeRukavice za zaštitu od vibracijaRukavice za jednokratnu upotrebuRukavice za zaštitu od neagresivnih tekućinaRukavice za prehrambenu industrijuRukavice za zaštitu od kemikalijaRukavice za zaštitu od strujeDodaci za zaštitu ruku

ZAŠTITA GLAVEZaštita oči i licaZaštita disanjaZaštita sluhaZaštita glave

INDUSTRIJSKA OPREMAZARGES Stairs and PlatformsSpremnici za transport i skladištenja

SIGURAN RAD NA VISINIOsobna zaštitna opremaLjestveRadne skele

Košarica je prazna
SloHrv